Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék

A következő oldalon válaszd ki a Neked legmegfelelőbb fizetési ill. szállítási módot, majd töltsd ki az űrlapot! A sárga mezők kitöltése kötelező. Ha bármelyik kötelező mezőt üresen hagyod, nem tudod véglegesíteni megrendelésed. A számlát a megrendelő adataira állítjuk ki!
A szállítási címet csak akkor töltsd ki, ha különbözik a megrendelő címétől! Ha bármilyen üzlet vagy cég címére kéred a csomagot, feltétlen add meg annak nevét is!
A megjegyzések rovatba a megrendelésével kapcsolatos fontos közleményeit tudod beleírni.
A "megrendelés jóváhagyása" gomb lenyomásával véglegesítheted megrendelésed!

A megrendelés véglegesítése után a következő oldalon ellenőrzés képen még egyszer át tudod nézni megrendelésed és a "nyomtatóbarát verzió" gombra kattintva kinyomtathatod vagy lementheted saját gépedre.

A megrendeléséről egy email visszaigazolást is fogsz kapni az általad megadott email címre, ahol egy hivatkozási számot is kapsz. A későbbiekben ha bármilyen kérésed, panaszod lenne, ez a szám alapján könnyedén elő tudjuk keresni megrendelésed nyilvántartásunkból.

Ha már elküldted megrendelésed, utána is lehetőséged van módosításra ill. sztornózásra, de kérjük ha ez szükséges tedd meg haladéktalanul, mert megrendelésed a gördülékeny üzletmenet érdekében rövid időn belül feldolgozásra és elküldésre kerül!

Szállítás:

Csomagszállítás

A csomagot a Posta vagy futárszolgálat szállítja házhoz a megadott címre. A csomag biztosított   küldeményként kerül feladásra. Ha az első kiszállításkor nem érnek el Téged a szállítási címen, a következő nap csomagod újra kiszállításra kerül ill. lehetőséged van a futárszolgálattal másik időpont egyeztetésre.

Amennyiben a mi hibánkból, tévedésből egy megrendelésből minden árut nem egyszerre küldünk ki, a további csomagoknál a csomagolási és szállítási díjat átvállaljuk.Termékeink árai a webáruházunk termékkatalógusában feltüntetett árak (bruttó fogyasztói árak, amelyek az áfa-t tartalmazzák).
Postai díjak : 1 napos kiszállítás 2990 ,-/ csomag
                    2 napos kiszállítás 2300,-/ csomag
                   50 000,- ft feletti rendelést ingyen szállítjuk
Szállítási idő:
A megrendelést követően  1-5 munkanap.(A pénteken megrendelt árut valószínűleg csak kedden kapja meg.)
Természetesen törekszünk a gyors kiszolgálásra és a legtöbb csomagot (ha a megrendelés 12:00 óra előtt beérkezik) már másnapra kézbesíteni tudjuk.
A küldemény átvételekor a kézbesítő jelenlétében ellenőrizd annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vedd át a csomagot. Előforduló áruhiány esetén küldd el címünkre a jegyzőkönyvet, és mi pótoljuk a hiányzó árucikket. Az esetleges további reklamációk érvényesítése érdekében, kérjük őrizd meg a csomag kifizetését igazoló bizonylatot.

 
Fontos:
Amennyiben munkahelyed címére kéred a szállítást, feltétlenül gondoskodj róla, hogy tudjanak a csomag érkezéséről és legyen aki átvegye azt, valamint rendelkezz az átvételhez szükséges összeggel ha átvételkor kívánsz fizetni (pl.: portás stb.).